Click Here to Go HomePage http://www.gnu.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید سه شنبه، ۱۳ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

mount /dev/sda1 -t vfat /mnt/anydirectory

با این دستور می توانید یک درایو قلمی usb را به سیستمتان متصل کنید. اگر از دوربین دیجیتال بر پایه یmassStorage استفاده می کنید باز هم این روش شما را به عکس هایتان می رساند! توجه کنید که تا unmount نکرده اید USB درایو یا دوربینتان را از کامپیوتر جدا نکنید...

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

موضوع: مقاله آموزشی

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

<   12345678    

 
مقاله‌ی آموزشی: ژئومتری دیسک سخت
906 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

  ایا تا به حال در ضمن کار با برنامه های پارتیشن بندی مانند fdisk به اصطلاحات هد ،‌سیلندر ، سکتور برخورده اید؟  ایا می دانید چطور از مشخصات یک هارد می توان مطلع شد؟ اگر این ها را نمی دانید و یا می خواهید بیشتر درباره ی دیسک های سخت بدانید می توانید مقاله ی جدید  گنو ایران.ارگ را در  بخش مقالات   مطالعه کنید. در صورتی که هر پرسشی در باره ی این مقاله داشتید می توانیددر بخش انجمن ها / سخت افزار پرسش خود را مطرح کنید. همواره ما را از نظرات خود درباره ی مقالات مطلع کنید.

  گنوایران.ارگ

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۳ آبان ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: استفاده از Sudo
915 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

ایا برای شما پیش امده که بخواهید برنامه ای را  با کاربری غیر از کاربر ریشه اجرا کنید و از شما کلمه ی عبور کاربر ریشه در خواست شده است؟اگر از این که مدام کلمه ی عبور را تایپ کنید خسته شده اید و یا می خواهید کاربران خاصی بتوانند این برنامه را بدون وارد کردن کلمه ی عبور اجرا کنند می توانید از ابزار sudo استفاده کنید. برای مطالعه ی مقاله ای درباره ی این برنامه به بخش مقالات سایت گنو ایران.ارگ مراجعه کنید و یا کلیک کنید!!

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۰۹ آبان ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقایسه: :format c یا/ rm -rF ؟
864 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

بعضی اوقات وقتی کاربر ویندوزی بهمون مراجعه می کنه و در مورد مشکلات سیستمش گله و شکایت می کنه بهش می گیم که سیستمش را با فرمان : format c می تونه درست بکنه! این مساله بعضا به صورت یک جک در آمده. وضعیت لینوکس در اینجا چگونه است؟ شاید بگید / rm -rF ولی آیا تا به حال سعی کردید به عنوان کاربر عادی سیستم هر کدوم از موارد بالا رو چه در ویندوز و چه در لینوکس امتحان بکنید؟ آیا واقعا عمل می کنند؟ و در صورت مثبت بودن جواب بهتره مقایسه ای بین آنها داشته باشیم. آین مقایسه توسط یک آدم خوش ذوق صورت گرفته و نتایج جالبی هم بدست آمده. برای مطالعه ی این مقایسه ی جالب که همراه تعداد زیادی عکس ارایه شده به این آدرس مراجعه کنید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Farid_Behnia  در تاریخ پنجشنبه، ۰۷ آبان ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
ساخت یک مسیریاب شبکه (network router) بر روی لینوکس
1525 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

دو نفر به نامDominique Cimafranca (متخصص IT در IBM) و Rex Young (مدیر شبکه درC-Cube)، مقاله‌ای درباره ساخت یک مسیر یاب شبکه یا به اصطلاح Network router تهیه و تنظیم کرده اند که در آن میخوانیم:«Zebra یک نرم افزار بازمتن برای مسیریابی، تحت پروتکل TCP/IP می‌باشد که شبیه به (Internetworking Operating System (IOS مربوط به Cisco عمل می‌کند. قابل انعطاف و قدرتمند.Zebra می‌تواند پروتکل‌های زیادی را کنترل کند، از قبیل: Routing Information Protocol و (Open Shortest Path First (OSPF و Border Gateway Protocol و چندین پروتکل دیگر... این مقاله، چگونگی نصب، اجرا و استفاده از آن در مدیریت یک مسیرباب پویا در هنگام اتصال به قطعه سخت افزاری Cisco را به خوبی توضیح داده است. برای مطالعه این مقاله، به اینجا مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد پروژه Zebra و همچنین دریافت آن، به اینجا مراجعه کنید.

 
 
نوشته شده توسط: mkargar  در تاریخ چهارشنبه، ۲۹ مهر ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب نرم افزار در لینوکس
1097 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

با توجه به در خواست دوستان و کاربران محترم و احساس نیاز  به مقاله ای درباره ی روش های نصب نرم افزار ها در گنو/لینوکس گنو ایران.ارگ بر آن شد که مقاله ای در این باره بنویسد. مقاله ای که در پیش رودارید به کاربران کم تجربه و مبتدی پیشنهاد می شودکه هنوز با روند نصب برنامه در لینوکس آشنایی ندارند.البته این مقاله صرفا به معرفی روش های نصب پرداخته و درباره ی کارکردن با برنامه های مدیریت بسته ها و یا کامپایل برنامه ها از  کد منبع مطلبی ارائه نکرده ،‌گنو ایران.ارگ امیدوار است در آینده ای نزدیک درباره ی نحوه ی کار با ابزار های مدیریت بسته در لینوکس مقاله های خود را منتشر کند.اگر شما کنجکاوید تا روش استفاه از این مدیران بسته ها را بیاموزید می توانید از مقالات حاضر در سایت تکنوتاکس استفاده کنید.این مقالات شامل روش کار با بسته های rpm ،‌روش کار بابسته های Deb و روش تبدیل این بسته ها به یکدیگر و نیز کامپایل برنامه از کد منبع می باشند. منتظر مقالات بعدی ما باشید .
برای رفتن به بخش مقالات این جا کلیک کنید.
برای مطالعه ی مقاله ی جدید این جا  کلیک کنید.

گنو ایران.ارگ

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۷ مهر ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: سرور X ،مدیر پنجره و محیط میز کار
952 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

گنو ایران.ارگ در راستای هدف خود که همانا آموزش صحیح و قدم به قدم گنو/لینوکس به کاربران محترم است ،‌مقاله ای جدید با عنوان" سرور X ، مدیر پنجره و محیط میز کار" منتشر نموده.
اگر شما یک کاربر لینوکس هستید اما هنوز تفاوت میان Xserver و مدیر پنجره یا مدیر پنجره و محیط میز کار را نمی دانید ، این مقاله برای شما نوشته شده است تا با زبانی ساده این مفاهیم را بیان کند. امیدواریم که توانسته باشیم رضایت خاطرتان را جلب کنیم.
برای مطالعه ی این مقاله اینجا کلیک کنید.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۸۳
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   12345678    

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux