Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

غلط های مصطلح
محیط KDE را "کی دی ای -key di ee-" تلفظ می کنند نه "کا دی ای".
دیگر برنامه های این محیط که با حرف "K" شروع می شوند را با یک "کی" در ابتدا می خوانند مانند Kmail که "کی میل" تلفظ می شود.

-- ناشناس

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
مقاله‌ی آموزشی: تقسیم پنجره به چند قسمت در Vim
882 بار مطالعه شده است
 
 
Vim The Editor

شاید شما هم مانند بسیاری دیگر از کاربران لینوکس و یونیکس از برنامه‌ی VIM استفاده می‌کنید. این برنامه امکانات بسیاری دارد که کاربران از آن‌ها را استفاده نمی‌کنند. در حقیقت با صرف مدت زمانی کم می‌توانید یک کارایی خود را در استفاده از امکانات VIM افزایش دهید و در وقت خود صرفه جویی کنید. Zonker Brokmeier در مقاله‌ای در سایت Linux.com به بررسی یکی دیگر از قابلیت‌های VIM پرداخته است. این مقاله به نحوه‌ی تقسیم یک پنجره به چند زیر پنجره پرداخته است. در حقیقت اگر شما می‌خواهید چند فایل را همزمان ویرایش کنید و نیاز دارید همواره هر چند فایل را در یک پنجره ببینید می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید. برای خواندن متن کامل مقاله اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: برگزاری دو همایش توسط کاوشکده فناوری اطلاعات
1515 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

در طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه گذشته دو همایش آشنایی با سیستم‌عامل گنو/لینوکس توسط کاوشکده‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات برای مدیران، دبیران و مسئولین سایت‌های مدارس برگزار شد. این همایش‌ها با خیر مقدم گفتن به مهمانان توسط مدیران مناطق آموزش و پرورش شروع شدند. پس از آن آقای مهندس شخمگر معاون کاوشکده‌های فناوری اطلاعات تا حدودی در مورد فعالیت‌های این مرکز و لزوم استفاده از نرم‌افزاهای آزاد/متن‌باز سخنرانی کردند. پس از آن آقای اسماعیلی به تشریح کامل تاریخچه و مفاهیم پایه‌ای نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز و بویژه سیستم‌عامل گنو/لینوکس پرداختند. در ادامه نیز آقای آتش‌پر به معرفی توزیع کناپیکس و نمایش بعضی برنامه‌های کاربردی آن پرداختند. در پایان نیز یک جلسه‌ی پرسش و پاسخ برگزار شد که آقایان اسماعیلی و آتش‌پر پاسخگوی سوالات فنی و غیر فنی حضار بودند.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: شرکت sun جاوا را اوپن سورس می‌کند
898 بار مطالعه شده است
 
 
Sun Microsystems

شرکت Sun Microsystems برای انتشار سورس‌کدهای زبان جاوا برنامه ریزی می‌کند. مدیر اجرایی سان «جاناتان شوارتز» در کنفرانس JavaOne در سانفرانسیسکو: «این سوال مطرح نیست که جاوا کی به صورت منبع باز در اختیار دیگران قرار خواهد گرفت، پرسش این است که چطور می‌توان جاوا را به صورت اوپن سورس منتشر کرد.»
ادامه ...


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: میز کار من ArchLinux
950 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

از زمان کار من با دبیان ۱.۳ به یک کاربر سخت‌جان لینوکس تبدیل شده‌ام. من تعداد زیادی توزیع مبتنی بر RPM مانند RedHat و Mandrake و SuSE را تست کردم سپس به تست کردن Gentoo و Ubuntu پرداختم، اما نتوانستم توزیع مورد نظرم را پیدا کنم تا زمانی که ArchLinux را تست کردم.
برای مطالعه‌ی ادامه‌ی این بررسی درباره‌ی ArchLinux که در Linux.com منتشر شده است اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
Ubuntu Center
866 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

برنامه Ubuntu Center برنامه ای برای کنترل کلیه اطلاعات ذخیره شده در کامپیوتر است که برای کاربران بسیار مفید واقع خواهد شد. با این برنامه می توانید به راحتی به اطلاعات ذخیره شده در هنگام اجرای نسخه های Ubuntu Breezy, Kubuntu, XUbuntu در کامپیوتر خود بپردازید. نماهایی هایی از این پروژه در حال فعالیت را در این سایت مشاهده کنید. برای دریافت آن به اینجا مراجعه نمایید.

  
 
 
نوشته شده توسط: matarodi  در تاریخ یكشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: نتایج رای گیری برنامه های متن باز
1118 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

آیا تا به حال از دوستان و یا آشنایان خود در ارتباط با برنامه های کاربردی لینوکس نظر خواهی کرده اید؟ آیا تا به حال قصد داشته اید که بهترین برنامه برای کار خود را در بین برنامه های متن باز انتخاب کنید؟ دوست دارید که بدانید بهترین و دوست داشتنی ترین برنامه های مورد استفاده کاربران متن باز سیستم عامل لینوکس در موارد مختلف کدامند؟ مطمئنا به این وسیله میتوانید با دقت بیشتری برنامه مورد نظر خود را انتخاب و در زمان کمتری به نتیجه بهتری برسید، همانگونه که انتخاب نامناسب ممکن است در رسیدن به هدف شما را با مشکلات متعددی روبرو سازد، به همین جهت و برای اطلاع کاربران تازه وارد به دنیای دوست داشتنی لینوکس در یک نظر خواهی بزرگ از بسیاری کاربران این سیستم عامل نتایج زیر در مورد برنامه مختلف مورد علاقه و پر کاربرد کاربران، به شرح زیر، بدست آمده است که می تواند قابل توجه باشد.

-۱ بهترین برنامه بازی متن باز در سال 2005 : Frozen Bubble
-۲ بهترین برنامه محیط دسکتاپ کاربران در سال 2005: KDE
-۳ بهترین برنامه مدیریت پرونده ها در سال 2005 : Konqueror
-۴ بهترین توزیع مورد علاقه کاربران در سال 2005 : Ubuntu
-۵ بهترین مدیر پنجره ها.......

 
 
نوشته شده توسط: matarodi  در تاریخ یكشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار آزمایشی: نسخه‌ی تست جدیدی از پارسیکس
841 بار مطالعه شده است
 
 
Parsix

پس از یک تاخیر نسبتا طولانی و انجام مقدار زیادی کار، نسخه آلفای جدیدی از پارسیکس گنو/لینوکس سری 0.80 برای آزمایش و گزارش اشکالات احتمالی آماده شده است. این نسخه تا حد زیادی شکیل‌تر و پایدارتر از نسخه آلفای ۱ است. همچون گذشته، این نسخه نیز تنها برای آزمایش کنندگان محلی در دسترسی خواهد بود، بنابراین در صورتی که مایل به دریافت آن هستید، با ما تماس بگیرید. تعداد زیادی قابلیت جدید و جذاب به این نسخه اضافه شده است.

 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نه (۹) چیزی که درباره‌ی Nautilus باید دانست
954 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME

برنامه‌ی Nautilus علافه بر این که در لینوکس یک مدیر فایل یا FileManager هست، میزکار را ایجاد و مدیریت نیز می‌کند. در پشت این ظاهر شاده قابلیت‌های بسیاری نهفته است. نسخه‌ی نهایی ناتیلوس که 2.14.0 است امکاناتی دارد که می‌توانید در مقاله‌ای که در اینجا نوشته شده است بخوانید. این مقاله بر اساس نسخه‌ی ۵ فدوراکور نوشته شده است، اما مطالب آن در تمام ناتیولوس‌ها در هر توزیع لینوکس صدق می‌کند.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: ClamTK نسخه‌ی 2.18
890 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

نسخه‌ی جدیدی از ClamTK منتشر شد. ClamTK یک رابط گرافیکی برای آنتی ویروس ClamAV است. این برنامه که تحت مجوز «آزاد» GPL منتشر می‌شود به زبان Perl نوشته شده و از کتابخانه‌های GTK برای نمایش گرافیک استفاده می‌کند. نسخه‌ی جدید برای نصب به GTK+ 2.2.x یا بالاتر نیاز دارد. حجم سورس کد این برنامه 24 کیلوبایت است و می‌توانید آن را از اینجا دانلود کنید. برای رفتن به صفحه‌ی اصلی این برنامه کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: اسنپ‌شات جدید هسته
894 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

گروه توسعه‌ی هسته‌ی گنو/لینوکس یک اسنپ‌شات جدید از هسته‌ی سیستم گنو/لینوکس منتشر کردند. این نسخه Linux 2.6.17-rc3-git12 نام دارد. برای دریافت این نسخه اینجا کلیک کنید برای دیدن لیست تغییرات اینجا و برای رفتن به صفحه‌ی اصلی کرنل اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   111213132333435363738394041424344454647484950515253545556575868788898108   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux