Click Here to Go HomePage http://www.linux-sevenler.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای جستجوی سریع یک فایل در لینوکس از دستور locate در خط فرمان استفاده کنید. البته قبل از اجرای آن بهتر است یک بار پایگاه داده ی آن را به روز کنید.
برای به روز کردن پایگاه داده ی آن در ترمینال تایپ کنید:

updatedb

و سپس از این دستور برای یافتن فایلتان استفاده کنید. برای نمونه:

locate passwd.txt

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
نرم افزار: نسخه‌ی جدید #DC
1309 بار مطالعه شده است
 
 
Mono

نسخه‌ی جدیدی از برنامه‌ی«دی سی شارپ» یا #DC منتشر شد، شماره‌ی نسخه‌ی 0.5.0 می‌باشد. #DC یک برنامه‌ی به اشتراک گذاری فایل است که فایل‌ها را در یک ارتباط مستقیم به اشتراک می‌گذارد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌تانید به صفحه‌ی این برنامه در SourceForge.net مراجعه کنید. برای دیدن تصاویر برنامه اینجا و نیز برای دریافت به اینجا مراجعه کنید. برای نصب این برنامه به Mono و #GTK نیاز خواهید داشت.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۵ شهریور ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: شماره جدید DWW
1191 بار مطالعه شده است
 
 
Distrowatch Weekly

شماره‌ی جدید مجله‌ی هفتگی Distrowatch منتشر شد، مجله‌ی Distrowatch Weekly از سوی Distrowatch.com به صورت هفتگی منتشر می‌شود , و شامل آخرین اخبار از اتوزیع‌های منتشر شده در هفته‌ی گذشته می‌باشد و نیز به بررسی رویدادهای مهم هر هفته می‌پردازد. در شماره‌ی جدید یعنی شماره‌ی ۱۶۴ که در ۲۳ مرداد منتشر شده است می‌خوانیم:
اخبار :   روزتولد openSuSE، Robbins به جینتو باز می‌گردد، Ulteo update، دبیان درمقابل اوبونتو، یک BSD Live جدید.
منتشر شده در هفته‌ی گذشته: Ubuntu 6.0.6.1 و Freespire 1.0،   به زودی: Forsight Linux 1.0 ، به روز رسانی‌های سایت، توزیع‌های جدید لینوکس و مطالب دیگری که می‌توانید فهرست مطالب و محتویات مجله را از اینجا ببینید. در صورتی که مایل به دریافت پادکست‌های صوتی این شماره هستید می‌توانید محتویات مجله را به فرمت MP3 دریافت کنید، برای دریافت کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه‌ی جدید WepKC
1258 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

برنامه‌ی WepKC یا WEP Key Changer یک برنامه‌ی کلاینت سروری است که به شما اجازه می‌دهد امنیت ارتباط ad-hoc شبکه‌ی بیسیم خود را تامین نمایید. برنامه دوبخش اساسی دارد، یکی wepkcd که یک دایمین یا سرویس است که وظیفه‌ی ایجاد و ارسال کلیدهای وپ جدید را برای wepkcc که کلاینت است دارد و بخش دوم کلاینت است که پس از دریافت کلید جدید از طریق تونل رمزنگاری شده کلید جدید را جایگزین قبلی می‌نماید. برای نصب این برنامه به python نسخه‌ی 2.4 و python crypto نیاز خواهید داشت. برای دریافت آخرین نسخه که wepkc-0.2 است و یا اطلاعات بیشتر درباره‌ی این برنامه می‌توانید به سایت رسمی آن در اینجا مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۲۴ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: Goby نسخه‌ی 0.2.1
1322 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

نسخه‌ی جدیدی از برنامه‌ی نمایش تصاویر Goby منتشر شد. Goby یک نمایش دهنده‌ی تصاویر نوشته شده با +GTK است که با هدف ایجاد یک محیط کار شبیه به ACDSee برای کاربران نوشته شده است. این نمایش دهنده‌ی تصاویر از فرمت‌های گوناگونی پشتیبانی می‌کند از جمله PNG، JPEG،GIF، XPM و TIFF در حقیقت از فرمت‌هایی که در Gdk PixbufLoader موجود هستند پشتیبانی می‌کند. از دیگر ویٓگی‌های این برنامه امکان استفاده ساده‌ی این برنامه همره ماوس یا بدون ماوس می‌باشد. برای دیدن تصاویر نیز دو مدل نمایش گوناگون تعبیع شده است : View Mode و Brows Mode . برای دیدن تصاویر این برنامه می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دیدن سایت رسمی یا دریافت این برنامه‌ی ۱۵۰ کیلوبایتی نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار هسته: نسخه‌ی جدید هسته
1269 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

نسخه‌ی Linux 2.6.17.8 به صورت پایدار منتشر شد. این نسخه در حال احاضر آخرین نسخه‌ی پایدار هسته‌ی سیستم گنو/لینوکس می‌باشد. برای دریافت سورس‌کد این نسخه می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای اطلاع از لیست تغییرات انجام شده نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: TinyERP نسخه‌ی 3.3.1
1286 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

نسخه‌ی جدیدی از سیستم Tiny ERP منتشر شد. Tiny ERP یک سیستم آزاد ERP تحت مجوز GNU/GPL است که کار ERP و CRM را یکجا انجام می‌دهد. این سیستم به زبان Python نوشته شده و از قابلیت‌های اصلی آن می‌توان به برپایی یک سیستم CRM و یک سیستم SRM و نیز آنالیز اطلاعات، مدیریت حساب‌های مالی، یک help desk، قابلیت انعطاف‌پذیری بالا، پشتیبانی از XML-RPC ، پشتیبانی از Dynamic GUI، ایجاد گزارشات مختلف و Object Databaseبودن اشاره نمود. برای رفتن به سایت اصلی اینجا کلیک کنید. برای دریافت سرور و نیز کلاینت نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۸ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
اخبار داخلی سایت: رفع مشکل دامین
1505 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

همان‌طور که مطلع هستید نام دامنه‌ی سایت گنوایران.ارگ برای مدتی دچار مشکل شده بود، هم اکنون مشکلات بر طرف شده و شما می‌توانید از طریق آدرس ثابت آن یعنی www.gnuiran.org به محتویات سایت دسترسی پیدا کنید. در ضمن از زحمات مسئولین شرکت تالاروب برای رفع این مشکل کمال تشکر و قدردانی را داریم.

گنو ایران.ارگ

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۴ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: Oliver Goffart از دست‌اندرکاران KDE
1256 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behind KDE هر هفته با یکی از دست‌اندرکاران توسعه‌ی KDE مصاحبه می‌نماید. در مصاحبه‌ی این هفته‌، People Behind KDE با جوان‌ترین نسل توسعه دهندگان Kopete مصاحبه کرده است. مهمان این هفته Olivier Goffart است. Oliver بیست و یک سال سن دارد و اهل بلژیک است و لاگ کارهای خود را به فرانسوی در وبلاگ خود می‌نویسد. این جوان بیست و یک ساله که برروی هسته‌ی Kopete و برخی پلاگ‌این‌های این برنامه کار می‌کند برروی نسل جدید KNotify برای KDE نسخه‌ی 4 نیز کار می‌کند. وی لینوکس را از سال ۱۹۹۹ با SuSE 6.1 و KDE 1.1.1 شناخته و از سال ۲۰۰۲ فعالیت خود را برای توسعه‌ی KDE آغاز می‌کند. وی برای کار بروی KDE حقوقی دریافت نمی‌کند اما به گفته‌ی خودش در سال گذشته از سوی Google و از طریق پروژه‌ی Summer of Code برای برای کار بروی Khotkeys پشتیبانی مالی می‌شده است. Olivier نیز مانند بسیاری دیگر از توسعه دهندگان KDE با صرف روزی ۳۰ دقیقه به کارهای KDE می‌پردازد.(البته ۳۰ دقیقه برای خواندن لیست‌های پستی و مخالف عقیقه‌ی عمومی وی می‌گوید که همواره در حال کد زدن نیست) . وی مرورگر وب Konqueror را جذاب‌ترین بخش محیط KDE می‌داند و کمبود برنامه‌ای برای تغییر یک شبکه به شبکه‌ی دیگر در KDE را احساس می‌کند. Olivier از Archlinux استفاده می‌کند و برای لپ‌تاپ خود Frugalware را ترجیح داده است. میزکارش مانند این تصویر است برعکس بسیاری از توسعه دهندگان که vi یا EMACS را انتخاب می‌کنند،‌اولیور KDevelop را انتخاب می‌کند و بیشتر از هرجای دیگری از دنیا 1:: را می‌پسندد. اگر مایل به آشنایی بیشتر با این توسعه دهنده هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی Akiga
1221 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

برنامه‌ی Akiga که با نام Gnome Meeting نیز شناخته می‌شود یک برنامه‌ی‌ اوپن سورس برای مصارف VoIP و Video Conferece می‌باشد. Akiga از هر دو پروتوکل H.323 و SIP پشتیبانی می‌نماید، علاوه بر این از کدهای صوتی و ویدوئویی بسیاری نیز پشتیبانی می‌نماید و با نرم‌افزار Microsoft NetMeeting نیز بدون مشکل ارتباط برقرار می‌کند. از امکانات این برنامه می‌توان به Call Forwarding، امکان ثبت چندین SIP و H.323 در یک حساب، پشتیبانی از LDAP برای مدیریت حساب‌ها و STUN و امکان استفاده از proxy برای SIP و gateway برای H.323. سایت Softpedia که تعداد زیادی بررسی از نرم‌افزارهای اوپن سورس منتشر کرده است، در یک قاله به بررسی امکانات ویژگی‌ها و ضعف‌های Akiga پرداخته است. در صوتری که مایل به مطالعه‌ی این بررسی می‌باشید میتوانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
اخبار داخلی سایت: مشکلات دامین گنوایران.ارگ
1374 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

همان‌طور که می‌دانید متاسفانه مشکلاتی در تمدید دامنه‌ی گنوایران.ارگ رخ داده که باعث شده در حال حاضر شما از طریق آدرس http://gnuiran.technotux.org به سایت دسترسی یابید. قطعا این مشکلات تا پایان هفته از میان برداشته خواهند شد و خواهید توانست با نام دامین همیشگی به سایت دسترسی بیابید. در حال حاضر ممکن است در برخی بخش‌های سایت به مشکل بر خواهید خورد که بابت مشکلات پیش‌امده از تمام کاربران سایت عذرخواهی می‌نماییم و امیدواریم که مشکلات هرچه سریع‌تر برطرف شوند.

باتشکر
گنوایران.ارگ


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ مرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   11121222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525363738393103   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux