Click Here to Go HomePage http://www.linux-sevenler.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

در پنجره ی RUN تایپ کنید ! :
kcolorchooser

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
نرم افزار: مدیر پرونده تحت وب buttercup
1488 بار مطالعه شده است
 
 
PHP

مدیر پرونده تحت وب buttercup یا اختصارا" BWFM،یک مدیر پرونده تحت وب با رابط کاربری زیبا و کاربر پسند است که توسط عرفان عرب فخری ایجاد شده و به صورت آزاد/بازمتن منتشر شده است. این برنامه به کاربر اجازه می دهد به سادگی پرونده های خود را مدیریت کند. این نرم افزار برای نمایش فایل ها،از نماد تصویری ( Icon ) استفاده می کند. یکی از قابلیت های BWFM ایجاد پیش نمایش از تصاویر ( فرمت های jpg , png ,gif ) و پرونده های صوتی ( فقط mp3 ) است. نکته مهم دیگر در مورد این مدیر پرونده،سرعت بسیار بالای آن به خاطر استفاده از تکنولوژی AJAX در آن است که باعث می شود حتی با اتصال های کم سرعت مودمی،بازدهی خوبی داشته باشد. در حال حاضر امکاناتی که این مدیر پرونده ارائه می دهد عبارتند از :

 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: OSP کامل شد
2652 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

سایت OSP یک سرویس دهنده‌ی رایگان برای برنامه نویسان اوپن‌سورس می باشد که قابلیت مدیریت پروژه را به صورت حرفه‌ای در اختیارشان قرار می‌دهد. از جمله امکانات سرویس های OSP می توان به هاستینگ رایگان جهت آپلود فایل‌ها و راه اندازی یک وب سایت بر روی SubDomain ، قابلیت استفاده از ابزارهای مدیریت سورس‌کد مانند CVS و SVN ، قابلیت مدیریت مجوزهای دسترسی مختلف برای کاربران عضو پروژه ، قابلیت افزودن و مدیریت لیست کارهای در دست اقدام و انجام شده، انجمن گفتگو و حل مشکلات نرم افزار ، گزارش مشکلات برنامه، لیست پستی، قابلیت افزودن اطلاعات و مستندات برای پروژه ، قابلیت افزودن خبر در صفحه پروژه و صفحه اصلی، فرم ساز برای نظر سنجی و دریافت اطلاعات از کاربران ، دسترسی ssh و همین طور قابلیت راه اندازی wiki برای هر یک از پروژه ها و باید افزودن در OSP دیگر شاهد پیغام تحریم ایران نخواهیم بود ، پروژه ها به راحتی تایید می شوند و قوانین آسان تری برای برنامه نویسان کد باز ایرانی را فراهم خواهد کرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از امکانات OSP می توانید به سایت رسمی آن در اینجا مراجعه فرمایید.


  
 
 
نوشته شده توسط: gnudownload  در تاریخ چهارشنبه، ۰۲ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه‌ی جدید Bugzilla پس از ۹ سال
1440 بار مطالعه شده است
 
 
Mozilla

نسخه‌ی 3.0 برنامه‌ی Bugzilla پس از ۹ سال توسعه منتشر شد. بنیاد موزیلا توسعه دهنده‌ی برنامه‌ی Bugzilla روز گذشته خبر از انتشار این نسخه داد. برنامه‌ی Bugzilla یک نرم‌افزار برای گزارش و پیگیری مشکلات برنامه در زمان توسعه‌ی نرم‌افزارهاست. نرم‌افزارهای بسیاری برای توسعه از Bugzilla به عنوان Bug Tracker یا سیستم مدیریت نقایص استفاده می‌کنند مانند GNOME یا Parsix و ...
این برنامه ابتدا به عنوان برنامه‌ای داخلی در شرکت Netscape استفاده می‌شده و در سال ۱۹۹۸ نسخه‌ی 2.0 این برنامه اوپن سورس اعلام شد. در نسخه‌ی سوم که روز گدشته منتشر شد تعداد زیادی قابلیت جدید اضافه شده است و سورس کد برنامه کاملا از ابتدا تهیه شده است. از جمله قابلیت‌های اضافه شده در این برنامه پشتیبانی از mod_perl در Apache، ایجاد یک رابط XMP-RPC و قابلیت ارسال و گزارش خطاها از طریق پست الکترونیکی است. برنامه‌ی Bugzilla ابتدا به زبان TCL نوشته شده بود که در نسخه‌ی شماره‌ی 2.0 از ابتدا به زبان Perl نوشته شد. برای مطالعه‌ی آگهی انتشار می‌توانید اینجا کلیک کنید، برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این برنامه نیز می‌توانید به سایت رسمی آن مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: کتاب آموزشی پارسیکس منتشر شد
1641 بار مطالعه شده است
 
 
Parsix

کتاب آموزشی پارسیکس گنو/لینوکس به نگارش آلن باغومیان که حاصل حدود هفت ماه کار می‌باشد، تحت مجوز GNU/GPL منتشر شد. این کتاب حاوی مفاهیم آموزشی مفید برای تمامی کاربران تازه‌کار و متوسط در زمینه میزکار و برنامه‌های کاربردی مختلف موجود به همراه پارسیکس گنو/لینوکس می‌باشد و مخصوصا مفاهیم اولیه سیستم‌عامل گنو/لینوکس در آن به نحوی تشریح شده تا کاربرانی که مایلند از ویندوز به گنو/لینوکس مهاجرت نمایند، در میان مفاهیم تازه گم نشوند. امیدواریم این کتاب نیز بتواند کمکی درجهت گسترش هرچه بیشتر سیستم‌عامل گنو/لینوکس و مفاهیم آن در ایران باشد. ضمنا این کتاب تماما با استفاده از مجموعه OpenOffice.org صفحه‌بندی و آماده سازی شده و نسخه PDF کتاب مشتمل بر ۳۰۳ صفحه را می‌توانید از اینجا با حجم حدود هفت مگابایت دریافت نمایید. کد منبع کتاب نیز در این نشانی قابل دسترسی است.

گنو ‌ایران .ارگ نیز به نوبه‌ی خود به آلن باغومیان نویسنده‌ی این کتاب تبریک و خسته نباشید می‌گوید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: اخبار جدید از دروپال
1587 بار مطالعه شده است
 
 
Drupal

برنامه‌ی Drupal یک مدیر محتوای آزاد و اوپن‌سورس تحت مجوز GNU/GPL است که با زبان برنامه‌»ویسی php نوشته شده است، این سامانه‌ی مدیریت محتوای وب با سرعتی باورنکردنی هر زور در حال گسترش است. سایت‌های بسیاری از این برنامه برای مدیریت محتوایشان استفاده می‌کنند، از NASA و Sony تا سایت‌های شخصی و گروهی، به تازگی Studio Brussel نیز سایت خود را برپایه‌ی Drupal بنا نهاده. Studio Brussel بی‌تردید وسیع‌ترین و محبوب‌ترین رادیوی بلژیک است.
خبر دیکر انتشار کتاب «توسعه‌ی پیشرفته‌ی دروپال» است، کتاب "Pro Drupal Development" که توسط John VanDyk و Matt Westgate نوشته شده است و هدف آن توسعه‌ی دروپال برای مصارفت تخصصی مختلف است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این کتاب می‌توانید به سایت رسمی آن در اینجا مراجعه کنید. برای آنکه با این کتاب بیشتر آشنا شوید می‌توانید فصل نمونه‌ی آن را از اینجا دریافت کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: نسخه‌ی جدید Evolution-Rss منتشر شد
1330 بار مطالعه شده است
 
 
Evolution

نسخه‌ی جدیدی از برنامه‌‌ی evolution-rss منتشر شد. این برنامه پلاگینی برای برنامه‌ی مدیریت ارتباطات Evolution طراحی شده است. پس از نصب evolution-rss می‌توانید RSS های خود را از طریق برنامه‌ی Evolution پیگیری و به روز رسانی کنید. در نسخه‌ی جدید پشتیبانی از پیام‌های خطای شبکه، امکان صرف نظر (cancel) در زمان مطالعه‌ی Feedهای RSS و قابلیت تشخیص نوع RSSها اضافه شده است. برای دیدن تصویری از این برنامه می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت برنامه نیز می‌توانید سورس کد این برنامه را از اینجا دریافت کنید. (حجم سورس کد ۳۷۰ کیلوبایت است) این برنامه به صورت آزاد، تحت مجوز GNU/GPL منتشر شده است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: خداحافظ Beagle سلام Recoll؟
1636 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications


سایت Linux.com درمقاله‌ای به بررسی برنامه‌ی جستجوی رومیزی Recoll پرداخته است. علی‌رغم Beagle برنامه‌ی Recoll براساس Mono طراحی نشده و این باعث می‌شود تا منابع کتری از سیستم اشغال شوند.
برنامه‌ی Recoll می‌تواند صفحات وب،فایل‌ها و مستندات OpenOffice.org، نامه‌های الکترونیکی تاندربرد یا Evolution حتی مستندات ایجاد شده با Scribus را نیز تشخیص بدهد و محتوای آن‌ها را لیست کند. Recoll بر اساس Xapian نوشته شده است سرعت بالایی در اجرا و لیست کردن دارد. از سوی دیگر قابلیت تنظیم و شخصی سازی Recoll را به ابزاری بسیار قابل و توانمند تبدیل می‌کند. پشتیبانی از UTF-8 به صورت پیش‌فرض در این برنامه فعال است و برای فعالیت‌های داخلی از این کدک استفاده می‌کند. وجود بسته‌های آماده‌ی به نصب برای توزیع‌های مختلف مانند debian و SuSE و ... نیز یکی دیگر از مزیت‌های این پروژه به حساب می‌آید. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی بیشتر درباره‌ی این برنام می‌باشید می‌توانید مقاله‌ی کامل را در اینجا بیابید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی آخرین نسخه‌ی اوبونتو
1645 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

«زونکر» در سایت Linux.com به بررسی آخرین نسخه‌ی اوبونتو یعنی نسخه‌ی 7.04 با نام کد Feisty Fawn می‌پردازد. Zonker در بررسی خود این توزیع را یکی از مدرن‌ترین توزیع‌های لینوکس می‌نامد و اضافه می‌کند که اوبونتو در این نسخه قدرت لینوکس را در بازار میزکار به نمایش می‌کشد. بررسی Zonker در چند بخش ادامه پیدا می‌کند، ابتدا Upgrade کردن سیستم را مورد بررسی قرار می‌دهد، در ادامه به بررسی درایورهای غیرآزاد برای سخت‌افزارها و رابطه‌ی آن‌ها با Feisty Fawn می‌پردازد، در ادامه به بررسی میزکار سه بعدی و جلوه‌های ویژه‌ی میزکار می‌پردازد. در نهایت با بررسی وضعیت پشتیبانی از سخت‌افزاها و نیز پشتیبانی از چندرسانه‌ای‌ها که در این نسخه بسیار بهبود پیدا کرده است و نگاهی اجمالی به Kubuntu این بررسی را به پایان می‌رساند.
در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این بررسی می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: یک زمان‌بند جدید برای کرنل
1667 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

هکر کرنل آقای Ingo Monlar در یک آگهی خبر از زمانبند یا Scheduler جدید برای هسته‌ی لینوکس داد. وی در آگهی خود اضافه می‌کند که این زمانبند جدید بهره‌وری لینوکس را برروی سکوهای میزکار و نیز سکوهای سرویس‌دهنده بالاتر می‌برد و بازدهی را به خصوص در سیستم‌های چند پردازنده بسیار بهبود می‌بخشد.
زمانبند یا Scheduler بخشی از هسته (kernel) است که وظیفه‌ی زمانبندی وظایف و فرایندهای سیستم عامل را به عهده دارد. در حقیقت این زمانبدی کلید و راهکار اصلی چند پردازندگی است. برای مطالعه‌ی خبر اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: از این پس Dell همراه با Ubuntu
1600 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

شرکت تولیدکننده‌ی محصولات سخت‌افزاری Dell که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کامپیوترهای رومیزی، لپ‌تاپ، سرور و دستی است در هفته‌های اخیر خبرهای مختلفی درباره‌ی استفاده از لینوکس در کنار محصولات خود منتشر کرده است، ابتدا خبر از ارائه‌ی لپ‌تاپ بدون سیستم عامل وسپس لپ‌تاپ‌های لینوکس و اینک نیز این شرکت تصمیم گرفته تا کامپیوترهای رومیزی خود را همراه با سیستم عامل Ubuntu GNU/Linux ارائه کند. این خبر می‌تواند تاثیر فراوانی (خوب و بد)‌ برای کاربران و دنیای لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد داشته باشد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   1234567891011121314151617181920212223242526272829303132425262728292102   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux