Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای نصب یک بسته ی RPM در خط فرمان و با مجوز ریشه :
#rpm -Uvh  package-x.y.z-t.i386.rpm

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

 
یک بررسی: مقایسه‌ی KTorrent و Azureus
1437 بار مطالعه شده است
 
 
KDE Applications

یکی از پروتوکل‌های بسیار محبوب برای به اشتراک گذاری فایل‌ها به صورت P2P یا Peer-to-Peer پروتوکل BitTorrent است. امروزه بسیاری از کاربران لینوکس که به اینترنت با پهنای باند بالا دسترسی دارند از این پروتوکل برای به اشتراک گذاری فایل‌ها مانند مستندات، موسیقی، توزیع‌های لینوکس و غیره استفاده می‌کنند. دو برنامه‌ی بسیار محبوب برای استفاده از BitTorrent در لینوکس KTorrent و Azureus هستند. سایت Linux.com در یک بررسی امکانات و محدودیت‌های این دو برنامه را با یکدیگر مقایسه می‌کند. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقایسه‌ی خواندنی هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۵ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: تاخیر در انتشار جدید پارسیکس
1430 بار مطالعه شده است
 
 
Parsix

همان‌زور که قبلا در اخبار خوانده‌اید زمان انتشار نهایی Parsix GNU/Linux 0.90 r1 روز ۱۲ مرداد یعنی روز گذشته بود. در همین رابطه روز گذشته تیم توسعه‌ی پارسیکس در نامه‌ای در لیست پستی این توزیع خبر از تاخیر در انتشار این توزیع به مدت دو ‌هفته داد. تاریخ جدید برای انتشار نهایی این نسخه ۲۶ مرداد ۱۳۸۶ خواهد بود.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۳ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
انتشار جدید: نسخه 2.0.0.6 تاندربرد منتشر شد
1657 بار مطالعه شده است
 
 
Thunderbird

به روز رسانی جدیدی برای نسخه‌ی 2.0 برنامه Thunderbird منتشر شد. این به روز رسانی شامل رفع دو مشکل امنیتی در Thunderbird است. برای اطلاع از مشکلات رفع شده در این نسخه می‌توانید به این صفحه مراجعه کنید. برای مشاهده‌ی یادداشت‌های انتشار این نسخه نیز می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت این نسخه می‌توانید از صفحه‌ی دریافت در این آدرس اقدام کنید. نحوه‌ی به روز رسانی و یا نصب نسخه‌ی جدید در صفحه‌ی یادداشت‌های انتشار ذکر شده است. علاوه بر این مشکلات معمول که در زمان نصب رخ می‌دهند در اینجا نوشته شده‌اند.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۲ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: مقایسه‌ی لینوکس و Mac OS
1470 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

سایت InformationWeek که یکی از سایت‌های خبری و نوسنده‌ی مقالات متععدی در زمینه‌ی IT است، در یک مقاله‌ی ۱۰ صفحه‌ای به مقایسه‌ی لینوکس و سیستم عامل Mac OS پرداخته است. عنوان مقاله‌ی نوشته شده در این سایت «لینوکس در مقابل مک: کدامیک جانشین بهتری برای ویندوز مایکروسافت؟» است. در حقیقت نوستندگان مقاله که دو نفر از ویراستاران این سایت هستند، پس از مدتی تصمیم می‌گیرند به جای استفاده از ویندوزشان از سیستم عامل دیگری استفاده کنند و یکی از Ubuntu و دیگری از Mac OS X استفاده می‌کند. حاصل این تصمیمشان نیز مقاله‌ای است که در سایت منتشر شده و در ۹ قسمت مختلف به بررسی قابلیت‌های مختلف لینوکس و Mac OS می‌پردازد، از جمله نحوه‌ی نصب، نحوه‌ی شناسایی سخت‌افزارها، قابلیت کار در شبکه‌های کامپیوتری بی‌سیم و کابلی، امنیت سیستم‌عامل‌ها و .... در نهایت در بخش دهم به نتیجه گیری این بررسی می‌رسیم.
در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقاله هستید، می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب اوبونتو و ویندوز XP در کنار هم
3281 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

سایت Howtoforge در مقاله‌ای به شرح نحوه‌ی نصب Ubuntu Linu و Windows XP پرداخته است. این راهنما به دوبخش تقسیم می‌شود، بخش اول برای کسانی که برروی سیستم خود هیچ سیستم عاملی ندارند و بخش دوم برای کسانی که در حال حاضر ویندوز XP دارند. این مقاله برای کاربران تازه‌کار نوشته شده است و نثر آن علی‌رغم انگلیسی بودن زبانش بسیار روان و قابل فهم است. توزیع لینوکس شرح داده شده در این مقاله Ubuntu است، اما می‌تواند راهنمایی برای توزیع‌های دیگر لینوکس باشد. (بسته به توزیع مورد نظر ممکن است کمی تفاوت داشته باشد، اما مباحث اصلی و کلی برای تمام توزیع‌ها ثابت است) برای مطالعه‌ی این راهنما می توانید اینجا کلیک کنید. در صورتی که پس از مطالعه‌ی راهنما دچار مشکلی شدید می‌توانید از انجمن‌های گنو‌ایران.ارگ کمک بگیرید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: Sawfish نسخه‌ی ۱.۳.۱ منتشر شد
1277 بار مطالعه شده است
 
 
Window Maker

نسخه‌ی 1.3.1 برنامه Sawfish اولین نسخه‌ی این برنامه پس از انتقال مسئولیت نگهداری از برنامه به گروه کاربرانش است. مدتی پیش جان هارپر (John Harper) که نویسنده‌ی Sawfish است، نگهداری و توسعه‌ی برنامه را به تعدادی از اعضای لیست پستی این برنامه سپرد و این نسخه اولین نسخه‌ای است که از سوی اعضای لیست پستی منتشر می‌شود.
برنامه Sawfish یک مدیر پنجره قدرتمند و در عین حال بسیار سبک و سریع است. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی این انتشار می‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دریافت این نسخه اینجا کلیک کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به ویکی این برنامه در این آدرس مراجعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست اندر کاران KDE
1598 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE به طور مستمر با دست‌اندر کاران KDE مصاحبه می‌کند. در دو مصاحبه‌ی جدید، این سایت با Jos Poortvielt و Matthias Kretz مصاحبه نموده است که به ترتیب، نویسنده‌ی مقالات و توسعه دهنده‌ی برنامه‌های مختلف محیط میزکار KDE هستند. «ماتیاس کرتز» توسعه دهنده‌ی سابق KView و aRts و kdelibهاست، این روزها نیز عمده‌ی زمان خود را برای توسعه‌ی Phonon صرف می‌کند و باقی‌مانده‌ی زمان ش را مشغول گزارش خطاها و کمک به سایر برنامه‌نویسان KDE است. وی ۲۶ سال سن دارد و دانشجوی فیزیک و علوم کامپیوتر است، در حال حاضر بابت برنامه نویسی برای پروژه‌ی KDe حققوی دریافت نمی‌کند و ....
«Jos Poortvliet» نیز ۲۶ ساله است، وی اعم وقت خود را جهت مستندسازی، نوشتن راهنماها، ایجاد اسلایدهای مختلف برای KDE و هماهنگی برای اجرای نمایشگاه‌ها و گردهمایی‌های مربوط به KDE صرف می‌کند. وی تیز برای کمک به KDE حقوقی دریافت نمی‌کند و ....
در صورتی که مایل به آشنایی بیشتر با دست‌آندر کاران KDE هستید و می‌خواهید بدانید در دنیای بازمتن چرخ امور چگونه می‌گردد، می‌توانید این مصاحبه‌ها را به ترتیب در اینجا و اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
اخبار داخلی سایت: محدود شدن دسترسی کاربران مهمان در انجمن‌ها
1386 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار داخلی سایت

مدتیست که برنامه‌های ارسال هرزنامه یا Spam با ارسال پست‌های تبلیغاتی به انجمن‌های گنوایران.ارگ فضای نامطلوبی را برای تبادل افکار و پرسش و پاسخ ایجاد نموده‌اند. ما نیز برای جلوگیری از این نابسامانی و بهبود وضعیت سایت تصمیم گرفیم به مدت ۱ ماه امکان ارسال پست و ایجاد عناوین جدید در انجمن‌ها را محدود به کاربران عضو کنیم. پس از این مدت ارسال برای کاربران مهمان نیز مجددا آزاد خواهد شد. امیدواریم بتوانیم محیطی آرام را برای تبادل نظر و نیز پرسش و پاسخ برای کاربران فراهم آوریم.

گنوایران.ارگ


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: زیبایی‌های LaTeX با نمونه‌های چشم‌نواز
1858 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

دلایل بسیاری برای استفاده از LaTeX در عوض برنامه‌های WYSIWYG پردازش متن مانند Microsoft Word وجود دارد، دلایلی مانند قابلیت جابجایی، امنیت بالا، حجم کم پردازش چند نمونه از این دلایل هستند. (به آزاد بودن LaTeX اشاره نمی‌کنیم!) علاوه بر این دلایل بسیار دیگری هستند که می‌توانند باعث شوند شما به جای برنامه‌های پردازش متنی مانند Microsoft Word از LaTeX استفاده کنید، یکی از این دلایل فنی، ضعف پردازشگرهای متن در تولید مستندات با کیفیت بالا و صفحه آرایی نفیس است که LaTeX این مهم را به خوبی انجام می‌دهد. برنامه‌ی LaTeX به منظور صفحه آرایی و حروف‌چینی منتشر شده و برنامه‌ای آزاد است که به شما امکان تمرکز برروی محتوا به جای تفکر درباره‌ی صفحه‌بندی را می‌دهد. صفحه‌بندی، مدیریت قلم‌ها، تنطیم ویژگی‌های صفحه و ذخیره با فرمت‌های بسیار از مزایای LaTeX است.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ تیر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
نرم افزار: کاتاپولت: اجرای برنامه‌ها توسط صفحه‌کلید
1637 بار مطالعه شده است
 
 
KDE Applications

ممکن است خواسته باشید برنامه‌ای را از طریق صفحه کلید بدون برداشتن انگشتان از روی آن اجرا کنی، یک لیست پخض موسیقی را باز کنید، به اینترنت سری بزنید و از لیست بوک‌مارک‌هایتان چیزی را اجرا کنید و یا فایلی را بدون برداشتن انگشتانتان از روی صفحه کلید باز کنید. اگر این چنین است تا کنون نتوانسته‌ای راهکاری مناسب و سریع بیابید، از این پس می‌توانید از Katapult استفاده کنید. در نگاه اول Katapult مانند پنجره‌ی اجرای Atl+F2 است.
برنامه‌ی Katapult برای میزکار KDE پیش‌بینی و بهینه سازی شده است و می‌توانید از طریق این برنامه علاوه بر اجرای برنامه‌ها از طریق صفحه کلید می‌توانید بوک‌مارک‌ها و لیست‌های پخش موسیقی و غیره را اجرا کنید و یا از طریق این پنجره بلادرنگ در اینترنت به جستجو بپردازید. برای نصب این برنامه به KDE 3.4 و یا بالاتر و نیز GCC نسخه 3.3 نیاز خواهد بود. برای دریافت سورس‌کد می‌توانید اینجا کلیک کنید.

 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۲۸ تیر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   1234567891011121314151617181920212223242526272838485868788898108   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux