Click Here to Go HomePage index.php
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

غلط های مصطلح
آیا می دانید تلفظ صحیح PNG ٬ "پینگ -ping-" می باشد ، نه "پی ان جی" !

-- ناشناس

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

موضوع: Ubuntu

آیتم‌های جدیدی که با این موضوع ارسال شده‌اند به قرار زیر هستند.

<   123   >

 
خبرها: Beryl نسخه‌ی 0.2.1 برای اوبونتویی‌ها
918 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

چند روز پیش خبر از اضافه شدن آخرین نسخه‌ی Beryl در مخازن Ubuntu منتشر شد. کاربران Feisty می‌توانند با فعال کردن مخازن Universe در etc/apt-sources.list/ و یا رفتن به System ->Administration -> Software Source با فعال کردن این مخزن و زدن دستور sudo apt-get install beryl به سادگی به Beryl دسترسی پیدا کنند. برای دسترسی به تنطیمات کافیست beryl-manager را اجرا کنید و تنظیمات دلخواهتان را در آن اعمال کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۰ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: پایه‌گذار اوبونتو در بنیاد لینوکس
936 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

مارک شاتل‌ورث بنیان‌گذار توزیع محبوب اوبونتو در وبلاگ شخصی‌اش خبر از قبول کردن دعوت «بنیاد لینوکس» برای عضویت در هیئت مدیره‌ی این بنیاد داد.
بنیاد لینوکس در ژانویه‌ی سال ۲۰۰۷ از طرف دو گروه OSDL و FSG راه اندازی شد. (حدد سه ماه پیش) دو گروه Open Source Development Labs و Free Standard Group که به عنوان نهادهای عام‌المنفعه شناخته می‌شوند در یک همکاری با متحد کردن نیروهای انسانی و دانش کار با هدف استاندارسازی لینوکس شروع به کار کرد. مارک شاتل‌ورث بر این عقیده است که این گروه می‌تواند به شروع خوبی برای این هدف منتهی شود. مارک می‌نویسد: «من بسیار تحت تاثیر نتایج کارهایی قرار گرفتم که بنیاد لینوکس به تازگی آغاز نموده است.»
برای مطالعه‌ی خبر کامل اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب سریع‌تر برنامه‌ها با Automix2
940 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

هر چند Ubuntu با تعداد بسیار زیادی نرم‌افزار ارائه می‌شود اما باز هم برخی از برنامه‌های ارائه شده از طرف شرکت‌های دیگر یا افراد دیگر که به Third-Party موسوم هستند، از طریق مخازن اوبونتو قابل دسترس نیستند و باید از مخازن Third-Party استفاده شوند، یافتن و نصب کردن برنامه‌ها از طریق دانلود مستقیم دشوار است، در حقیقت یافتن بسته‌ی نرم‌افزاری و تمام وابسته‌های آن بسیار دشوار است مگر آن که از مخازن استاندارد اوبونتو استفاده شود، در این نقطه نیز مشکل همان مشکل Thir-Party Repository ها است، بسیار خوب راه حل؟ خوشبختانه عده‌ای اسکریپتی (برنامه‌ی کوچکی-ت.ن.) برای مدیریت این مخازن Third-Party ایجاد کرده‌اند. اسم این برنامه‌ی کارامد Automix است. با Atomix می‌توانید Skype، پلاگین Flash برای Firefox یا Opera و .... را به سادگی در اوبونتوی خود نصب کنید. سایت HowtoForge که یکی از سایت‌های مشهور در نوشتن راهنماهای موفق و کارامد برای لینوکس است، در مقاله‌ای به بررسی کار با Automix2 پرداخته است. در صورتی که مایل به خواندن این مقاله هستنید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۳ دی ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: نامه‌ی پر جنجال مارک‌شاتل ورث
939 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

احتمالا درباره‌ی توافق ناول و مایکروسافت بر سر حقوق انحصاری نرم‌افزارها یا Patentها در این هفته‌ها بسیار می‌خوانید، در حقیقت این موضوع به بحث‌های جنجالی بسیاری در لیست‌های پستی و سایت‌های مختلف منجر شده است. در همین اثنا بنیانگذار بنیاد اوبونتو و لیدر پروژه‌ی اوبونتو «مارک شاتل ورث» نیز با ارسال نامه‌ای به لیست پستی OpenSuSE موج جدیدی از واکنش‌ها و خبرها را ایجاد کرده است.Zonker در سایت Linux.com در باره‌ی این جنجال می‌نویسد.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۶ آذر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: جامعه‌ی کاربران اوبونتوی ایران فعالیت خود را آغاز نمود
1035 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

Linux ">اوبونتو یک توزیع لینوکس بر پایه‌ی Debian GNU/Linux است که در ابتدا با هدف استفاده برروی میزکارها طراحی شد و سپس نسخه‌ی سرور آن نیز منتشر شد. در مدت ۲ سالی که اوبونتو فعالیت خود را با پشتیبانی شرکت Canonical آغاز کرده است به یکی از محبوب ترین توزیع‌های لینوکس تبدیل شده است. استوار بودن بر پایه‌ی‌های مستحکم Debian GNU/Linux و تغییرات ریز و درشتی که برروی قسمت‌های مختلف این توزیع داده شده است آن را توزیعی پایدار و کارآمد برای بسیاری از میزکارها نموده است. در حال حاضر این توزیع مخاطبان بسیاری از هر جای دنیا و صد البته ایران دارد. بر همین اساس و برای دسترسی ساده‌تر کاربران ایرانی به مستندات و انجمن‌های اوبونتو سایت ایرانی Ubuntu-ir راه اندازی شد. این سایت که نمایانگر جامعه‌ی کاربران اوبونتوی ایران است شامل قسمت‌های مختلفی چون اخبار، انجمن‌های پرسش و پاسخ، مستندات و راهنماهای فارسی اوبونتو و نگارشگر ویکی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا عضویت و استفاده و کمک به دیگران می‌توانید به آدرس ubuntu-ir.org مراجعه کنید. راه اندازی این سایت همزمان با ارائه‌ی نسخه‌ی جدید Ubuntu از سوی Ubuntu.com است. نسخه‌ی جدید نسخه‌ی ۶.۱۰ است.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۷ آبان ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مقاله‌ی آموزشی: نصب Xen در Ubuntu
1136 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

سایت howtoforge.com مقاله‌ای درباره‌ی چگونگی نصب و راه‌اندازی ماشین Xen از طریق بسته‌های باینری در توزیع Ubuntu Dapper Drake منتشر کرده است. Ásgeir Bjarni Ingvarsson نویسنده‌ی این مقاله ابتدا به آماده سازی سیستم اشاره می‌کند و سپس به نصب و تنطیم Xen می‌پردازد Xen به شما امکان ایجاد یک سیستم عامل میهمان در سیستم را می‌‌هد و به این دلیل به Xen یک «ماشین مجازی» می‌گویند. توسط Xen می‌توانید برنامه‌های مختلف را در ماشین‌های مجازی مختلف اجرا کنید. این به شما امکانات مدیریتی و امنیتی مختلفی خواهد داد. این مقاله به بررسی حرفه‌ای نصب و راه اندازی Xen نمی‌پردازد اما برای کسانی که می‌خواهند نصبی بدون دردسر داشته باشند مقاله‌ای مناسب است. برای مطالعه‌ی این مقاله می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: Ubuntu Dapper: آماده برای یک جهش بزرگ
1230 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

نسخه‌ی Ubuntu 6.06 با پشتیبانی طولانی‌مدت که به Dapper Drake نیز معروف است هفته‌ی گذشته کار خود را آغاز کرد. بعد از آزمایش‌های بسیار، اکنون می‌توانم بگویم که ارزش تاخیر نسبت به تاریخ برنامه‌ریزی شده برای انتشار (آوریل) را داشت. برای این بررسی من Ubuntu Dapper و انواع دیگر آن یعنی Kubuntu و Xubuntu را بر روی سیستم‌های مختلفی آزمایش کردم.
ادامه‌ی این بررسی را از اینجا می‌توانید بخوانید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
Ubuntu Center
866 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

برنامه Ubuntu Center برنامه ای برای کنترل کلیه اطلاعات ذخیره شده در کامپیوتر است که برای کاربران بسیار مفید واقع خواهد شد. با این برنامه می توانید به راحتی به اطلاعات ذخیره شده در هنگام اجرای نسخه های Ubuntu Breezy, Kubuntu, XUbuntu در کامپیوتر خود بپردازید. نماهایی هایی از این پروژه در حال فعالیت را در این سایت مشاهده کنید. برای دریافت آن به اینجا مراجعه نمایید.

  
 
 
نوشته شده توسط: matarodi  در تاریخ یكشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: تور تصویری Ubutu 6.06
906 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

سایت OSDir در دو تور تصویری به بررسی Ubuntu 6.0.6 و Kubuntu 6.0.6 پرداخته است.در حال حاضر آخرین نسخه‌ی تست این توزیع Ubuntu Flight 6 است که در حقیقت یک نسخه‌ی آلفا از Dapper Drake است. نسخه‌ی Ubuntu شامل GNOME و Kubuntu شامل KDE آخرین نسخه هستند. در صورتی که مایل به دیدن تور تصویری Ubuntu 6.06 Flight6 هستیدمی‌توانید اینجا کلیک کنید. برای دیدن تصاویر Kubuntu 6.0.6 Flight 6 اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
خبرها: کتاب رسمی Ubuntu
1247 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

پس از چند ماه تلاش تعدادی از توسعه دهندگان Ubuntu کتاب رسمی Ubuntu منتشر شد. این کتاب را "Prentice Hall PTR" منتشر کرده است و ویراستار اصلی «Jono Bacon» می‌باشد. البته نسخه‌ی الکترونیکی این کتاب تحت مجوز CCL منتشر شده است.اگرمایل به کمک در نوشتن این کتاب یا کامل کردن آن هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید. بری خواندن آگهی رسمی این خبر نیز اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۵ اسفند ۱۳۸۴
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   123   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux