Click Here to Go HomePage http://www.gnuiran.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید پنجشنبه، ۰۱ آذر ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

به دنبال راهنمایی برای CUPS می گردید؟ در پنجره ی مرورگر خود مانند فایر فاکس تایپ کنید:

http://localhost:631

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

طبقه‌بندی: مصاحبه

اخبار ارسال شده با این طبقه‌بندی به قرار زیر هستند.

    1234   >

 
مصاحبه: مصاحبه با میگوئل دیکازا و Mono
10060 بار مطالعه شده است
 
 
Mono


سایت DesktopLinux در مصاحبه‌ای با «میگوئل دیکازا» آغاز کننده‌ی پروژه‌ی GNOME به بررسی نسخه‌ی شماره ۲.۰ از Mono می‌پردازد. Mono 2.0 حدود دو هفته‌ی پیش منتشر شد و انتظار می‌رود با انتشار این نسخه، تعداد هر چه بیشتری از برنامه های تهسه شده برای Net. از این پس برپایه‌ی پلتفورم GNOME توسعه پیدا کنند. Miguel در مصاحبه‌ی خود به ویژگی‌های Mono 2.0 می‌پردازد و به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا باید از لینوکس به عنوان پلتفورم اجرایی استفاده کنیم، همچنین درباره‌ی سازگاری Mono 2.0 با برنامه‌های فعلی سخن می‌گوید، برای مطالعه‌ی این مصاحبه می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۲۸ مهر ۱۳۸۷
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: زمان استفاده از نرم‌افزار انحصاری خجالت می‌کشم
1827 بار مطالعه شده است
 
 
اخبار

کریشناکانت مانی (Krishnakant Mane ) می‌گوید: « آزادی و انعطاف‌پذیری حاصل شده از برنامه‌های آزاد و اوپن‌سورس من را قادر می‌کند تا بتوانم با تعداد زیادی رابط کار کنم» کریشناکانت یکی از محققینی است که در «انیستیتوی تحقیقات بنیادی تاتا» مشغول به کار است. تفاوت وی با دیگر محققان اسن است که وی از نطر فیزیکی معلول است. وی در مصاحبه‌ای با سایت hindu.com به مزایای برنامه‌های اوپن‌سورس و مشکلاتی که برنامه‌های انحصاری برای معلولین به ارمغان می‌آوردند صحبت می‌کند. در صورتی که مایل به مطالعه این مطلب هستید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Navid  در تاریخ جمعه، ۲۶ بهمن ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: اگر به دنبال آزادی هستید از Linus پیروی نکنید
1718 بار مطالعه شده است
 
 
GNU


چندی پیش ریچارد استالمن بنیانگذار پروژه گنو و مدیر «بنیاد نرم‌افزارهای آزاد» در مصاحبه‌ای با PC World استرالیا پس از پاسخ دادن به پرسش‌هایی درباره‌ی پروژه گنو و ماهیت نرم‌افزارهای آزاد می‌گوید:

پرسش از PCW: لینوس‌تروالدز گفته‌است که وی فکر می‌کند «GPL نسخه ۲ مجوزی بسیار عالیست اما چیزی در حدود ۵۰ مجوز اوپن‌سورس وجود دارد که در نهایت GPL نسخه سه به سادگی یکی دیگر از آنهاست»، به نظر شما آیا لینوس تروالدز با شما در پروژه گنو یا توسعه نرم‌افزارهای آزاد همکاری می‌کند؟
پاسخ از ریچارد استالمن: حقیقت اینست که زیمانی که لینوس از «اوپن سورس» بجای «نرم‌افزارهای آزاد» استفاده می‌کند جایی را که لینوس به آن تعلق دارد را نشان می‌دهد.
من GNU GPL را برای دفاع از آزادی تمام کاربران در تمام نسخه‌های برنامه‌ها نوشته‌ام و با توسعه[نوشتن] نسخه سوم این مجوز سعی کردم تا کار را به بهترین نحو ممکن انجام بدهم و کاربران را در مقابل تحدید‌های جدید محافطت کنم.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۲ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: نسخه جدید GNOME در OpenSuSE
1500 بار مطالعه شده است
 
 
SuSE

سایت رسمی OpenSuSE در یک مصاحبه به بررسی وضعیت میزکار گنوم در آخرین نسخه‌ی OpenSuSE یعنی openSuSE 10.3 می‌پردازد. آخرین نسخه‌ی پایدار منتشر شده از میزکار GNOME نسخه‌ی 2.20 است که در openSuSE 10.3 نیز از همین نسخه استفاده خواهد شد. در این مصاحبه JP Rosevear درباره‌ی Banshee و F-Spot و بسیاری موضوعات دیگر مانند GTK+ YaST صحت می‌کند. JP Rosevear خود یکی از برنامه‌»ویسان و توسعه‌دهندگان میزکار GNOME از سال ۱۹۹۹ یا ۱۳۷۸ است که پیش از این یکی از مسئولین نگهداری از Evolution و بوده و هم اکنون نیز در شرکت Novell مشغول به کار برروی توسعه میزکار است؛ وی در ای مقاله به بررسی میزکار گنوم در نسخه‌ی جدید اوپن زوزه می‌پردازد، بنابراین ممکن است برخی از امکاناتی که در این مصاحبه با آن آشنا می‌شوید مختص openSuSE باشند و در گنوم ارائه شده از سوری gnome.org و یا دیگر توزیع‌های لینوکس موجود نباشند. برای مطالعه‌ی این مصاحبه‌ی کوتاه و جذاب می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۰۱ مهر ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست‌اندرکاران KDE
1583 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE در مصاحبه‌ی جدید خود با چند تن از دانشجویانی که در Google Summer of Code 2007 مشغول برنامه نویسی برای KDE هستند مصاحبه می‌کند. در این مصاحبه با Leo Franchi از تگزاس آشنا می‌شویم که به برنامه نویسی برای Amarok مشغول است همچنین با uan González Aguilera آشنا می‌شویم که مشغول به نوشتن قطعات لازم برای پشتیبانی از Bluetooth در میزکار KDE است، Andrew Manson که مشغول نوشتن پشتیبانی از GPS برای Marble است و درنهایت با Marcus Hanwell آشنا می‌شویم که مشغول تهیه‌ی «ویرایشگر مولکول سه بعدی» برای Kalzium است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مصاحبه هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۳۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: لینوس تروالدز درباره‌ی آینده‌ی لینوکس صحبت می‌کند
1892 بار مطالعه شده است
 
 
Kernel

سایت ACP Mag مصاحبه‌ای با «لینوس تروالدز» آغازگر توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل گنو/لینوکس ترتیب داده است، در این مصاحبه که از طریق ایمیل صورت گرفته «لینوس» با اشاره‌ای به گذشته‌ی لینوکس در رابطه با وضعیت کنونی و انتظاراتی که برای آینده می‌رود صحبت می‌کند، همچنین به پرسش‌هایی که در باب «بنیاد لینوکس» صورت گرفته است پاسخ می‌دهد و .... بسیاری پرسش‌های خواندنی دیگر را پاسخ می‌دهد. برای مطالعه‌ی این گزارش به صورت کامل اینجا کلیک کنید. (صفحه دوم، صفحه سوم)


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۱۰ شهریور ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست اندر کاران KDE
1598 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE به طور مستمر با دست‌اندر کاران KDE مصاحبه می‌کند. در دو مصاحبه‌ی جدید، این سایت با Jos Poortvielt و Matthias Kretz مصاحبه نموده است که به ترتیب، نویسنده‌ی مقالات و توسعه دهنده‌ی برنامه‌های مختلف محیط میزکار KDE هستند. «ماتیاس کرتز» توسعه دهنده‌ی سابق KView و aRts و kdelibهاست، این روزها نیز عمده‌ی زمان خود را برای توسعه‌ی Phonon صرف می‌کند و باقی‌مانده‌ی زمان ش را مشغول گزارش خطاها و کمک به سایر برنامه‌نویسان KDE است. وی ۲۶ سال سن دارد و دانشجوی فیزیک و علوم کامپیوتر است، در حال حاضر بابت برنامه نویسی برای پروژه‌ی KDe حققوی دریافت نمی‌کند و ....
«Jos Poortvliet» نیز ۲۶ ساله است، وی اعم وقت خود را جهت مستندسازی، نوشتن راهنماها، ایجاد اسلایدهای مختلف برای KDE و هماهنگی برای اجرای نمایشگاه‌ها و گردهمایی‌های مربوط به KDE صرف می‌کند. وی تیز برای کمک به KDE حقوقی دریافت نمی‌کند و ....
در صورتی که مایل به آشنایی بیشتر با دست‌آندر کاران KDE هستید و می‌خواهید بدانید در دنیای بازمتن چرخ امور چگونه می‌گردد، می‌توانید این مصاحبه‌ها را به ترتیب در اینجا و اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ چهارشنبه، ۱۰ مرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست اندرکاران KDE: آلبرت آستالز سید
1604 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behind KDE هر دوهقته با یکی از دست اندرکاران پروژه‌ی KDE مصاحبه می‌کند. برای مصاحبه‌ی جدید People Behinde KDE به اسپانیا می‌رود. به سراغ یکی از توسعه دهندگان KPDF. Albert Astals Cid بیست و پنج ساله، اهل اسپانیا و توسعه دهنده‌ی KPDF است. از زمان مندریک ۷ با لینوکس آشا شده و در حال حاضر بیش از سه سال است که در پروژه‌هایی مانند KDPF و KGeography در حال فعالیت و توسعه‌ی میزکار KDE است. زمان بسیاری را جهت توسعه‌ی KDE صرف می‌کند و عاشق Kubuntu است، از میان ریچارد استالمن و لینوس تروالدز، لینوس رو انتخاب می‌کند و ...
در صورتی که مایل هستید تا با دست‌اندر کاران KDE و در حقیقت با کسانی که گنو/لینوکس را توسعه می‌دهند آشتا بشوید می‌توانید این مصاحبه را در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست‌اندر کار KDE: Inge Wallin
1633 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت PeopleBehine KDE مصاحبه‌ای جدید با دست‌اندرکاری از پروژه‌ی KDE منتشر کرد. ستاره‌ی این مصاحبه Inge Wallin است. این برنامه نویس ۴۳ ساله‌ی سوئدی در پروژه‌های مختلف KDE همکاری می‌کند. شروع کار با رفع عیب‌های بازی‌های KDE مانند KPat و Konquest است و این روزها وی مشغول همکاری در پروژه‌ی KOffice است. در حقیقت وی مسئول نگهداری و توسعه‌ئ KChart از برنامه‌های مجموعه‌ی برنامه‌های دفتری KOffice است. وی که در حال حاضر مدیر عامل شرکت Cendio AB است برای همکاری در پروژه‌ی KDE حقوقی دریافت نمی‌کند و به طور تقریبی بین ۵ تا ۲۰ ساعت در هفته برای کمک به KDE فعالیت می‌کند. برای کارهایش از Emacs استفاده می‌کند و عقیده دارد ابزارهایی مانند vi یا kate ابزارهای آماتور هستند! به دلیل خاطره‌هایی که دارد از Fedora Core بروی میزکارش استفاده می‌کند و اما به مهاجرت به Novell SuSE یا Kubuntu هم فکر می‌کند. به نظر وی برنامه‌های فوق‌العاده‌ی KDE دو برنامه‌ی Kontact و Konqueror هستند. Inge پدر دو فرزند ۷ و ۹ ساله است و از همکاری داوطلبانه برای KDE بسیار خرسند است، حتی برای نسخه‌های بعدی KDE ایده‌های جدید دیگری دارد. ایده‌های ریچارد استالمن را بیشتر از ایده‌های لینوس تروالدز می‌پسندد و ....
ادامه .....


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
مصاحبه: دست اند کاران KDE اینبار: Cyrille Berger
1635 بار مطالعه شده است
 
 
KDE

سایت People Behinde KDE در مصاحبه‌ی جدید خود به فرانسه می‌رود و با Cyrille Berger پای میز مصاحبه می‌نشیند. این دانشجوی ۲۴ ساله‌ی مقطع دکترا برروی Krtita کار می‌کند و کار با KDE را از سال ۱۹۹۶ آغاز کرده است و در سال ۲۰۰۴ همکاری خود را با KDE به صورت رسمی به عنوان توسعه دهنده‌ی پلاگین‌های Krita شروع کرد. خودش دلیل ملحق شدن به گروه Krita را علاقه‌ی شخصی‌اش به کار گرافیک می‌داند. وی برای توسعه‌ی KDE حقوقی دریافت نمی‌کند و کمتر از یک ساعت در هفته برای توسعه‌ی KDE وقت هزینه می‌کند. اینبار مصاحبه شونده برنامه‌ی خاصی برای KDE 4 ندارد، در حقیقت وی می‌گوید کتابخانه‌های اصلی Krita در نسخه‌ی 4 تغییر چندانی نخواهند کرد و آنها فقط برروی ایجاد قابلیت‌های جدیتر فعالیت خواهند کرد.
ادامه را از اینجا بخوانید ....


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


    1234   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux