Click Here to Go HomePage http://www.gnuiran.org
مهمان   به  GNUIran.org  خوش آمدید چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳ 
نکته ها و ترفند ها

برای فرستادن کامپیوتر به حالت آماده باش ( Standby ) از طریق کنسول :

apm -S

و برای فرستادن به حالت سوسپند ( Suspend ) از طریق کنسول تایپ کنید:

apm-s

--

جستجو در سایت




جستجوی پیشرفته
جستجو در انجمن‌ها

پلاگین فایرفاکس

وضعیت کاربران سایت
مدیر
هیچیک از مدیران حاضر نیست
مدیر افتخاری
هیچ مدیر کمکی حاضر
ناظران
هیچ مدیر کمکی حاضر
اعضا:
جدیدترین:جدید امروز:0
جدیدترین:جدید دیروز:0
جدیدترین:مجموع:1040
جدیدترین:جدیدترین:
RezaJafary
اعضا:حاضر
اعضا:اعضا:0
مهمان‌ها:مهمان‌ها:1
مجموع:مجموع:1
کاربران حاضر
هیچ کاربر حاضری وجود ندارد

طبقه‌بندی: یک بررسی

اخبار ارسال شده با این طبقه‌بندی به قرار زیر هستند.

<   1234567891011121314   >

 
یک بررسی: بررسی فدوار ۷
1456 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

نسخه‌ی هفتم توزیع محبوب فدورا هفته‌ی گذشته با کمی تاخیر و بسیاری قابلیت‌های جدید منتشر شد. در این نسخه قابلیت‌هایی مانند دیسک زنده یا به روزرسانی‌های مختلف وجود دارد. سایت Linux.com نیز در مقاله‌ای به بررسی این نسخه پرداخته است. منتقد این نسخه Zonker نوسنده‌ی مشهور Linux.com است. وی در این بررسی به نقاط ضعف و قدرت این توزیع می‌پردازد و در مقاله‌ای مفصل سعی می‌کند تا تمام جوانب این توزیع را بررسی کند. در صورتی که مایل به دریافت اطلاعات بیشتری دراره‌ی نسخه‌ی جدید Fedora هستید خواندن این مقاله را به شما توصیه می‌کنیم.
برای مطالعه‌ی مقاله اینجا کلیک کنید


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۸ خرداد ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: خداحافظ Beagle سلام Recoll؟
1636 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications


سایت Linux.com درمقاله‌ای به بررسی برنامه‌ی جستجوی رومیزی Recoll پرداخته است. علی‌رغم Beagle برنامه‌ی Recoll براساس Mono طراحی نشده و این باعث می‌شود تا منابع کتری از سیستم اشغال شوند.
برنامه‌ی Recoll می‌تواند صفحات وب،فایل‌ها و مستندات OpenOffice.org، نامه‌های الکترونیکی تاندربرد یا Evolution حتی مستندات ایجاد شده با Scribus را نیز تشخیص بدهد و محتوای آن‌ها را لیست کند. Recoll بر اساس Xapian نوشته شده است سرعت بالایی در اجرا و لیست کردن دارد. از سوی دیگر قابلیت تنظیم و شخصی سازی Recoll را به ابزاری بسیار قابل و توانمند تبدیل می‌کند. پشتیبانی از UTF-8 به صورت پیش‌فرض در این برنامه فعال است و برای فعالیت‌های داخلی از این کدک استفاده می‌کند. وجود بسته‌های آماده‌ی به نصب برای توزیع‌های مختلف مانند debian و SuSE و ... نیز یکی دیگر از مزیت‌های این پروژه به حساب می‌آید. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی بیشتر درباره‌ی این برنام می‌باشید می‌توانید مقاله‌ی کامل را در اینجا بیابید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی آخرین نسخه‌ی اوبونتو
1645 بار مطالعه شده است
 
 
Ubuntu

«زونکر» در سایت Linux.com به بررسی آخرین نسخه‌ی اوبونتو یعنی نسخه‌ی 7.04 با نام کد Feisty Fawn می‌پردازد. Zonker در بررسی خود این توزیع را یکی از مدرن‌ترین توزیع‌های لینوکس می‌نامد و اضافه می‌کند که اوبونتو در این نسخه قدرت لینوکس را در بازار میزکار به نمایش می‌کشد. بررسی Zonker در چند بخش ادامه پیدا می‌کند، ابتدا Upgrade کردن سیستم را مورد بررسی قرار می‌دهد، در ادامه به بررسی درایورهای غیرآزاد برای سخت‌افزارها و رابطه‌ی آن‌ها با Feisty Fawn می‌پردازد، در ادامه به بررسی میزکار سه بعدی و جلوه‌های ویژه‌ی میزکار می‌پردازد. در نهایت با بررسی وضعیت پشتیبانی از سخت‌افزاها و نیز پشتیبانی از چندرسانه‌ای‌ها که در این نسخه بسیار بهبود پیدا کرده است و نگاهی اجمالی به Kubuntu این بررسی را به پایان می‌رساند.
در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این بررسی می‌باشید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی Galeon
1051 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME Applications

هرچند مرورگر وب فایرفاکس یکی از محبوب‌ترین مرورگرهای وب برروی اغلب توزیع‌های لینوکس است، اما نباید فراموش کرد که در دنیال نرم‌افزارهای آزاد تعداد زیادی انتخاب برای انجام فعالیت‌ها موجود است. از جمله این حقوق انتخاب می‌توان مرورگرهای بسیار را نام برد. یکی از مرورگرهای وب بسیار سریع و سبک که برای میزکار GNOME بهینه سازی شده است مرورگر وب Galeon می‌باشد. سایت MadPanguin در یک بررسی کوتاه نگاهی به این برنامه می‌اندازد. این بررسی هرچند کوتاه اما جامعه و کاربردی است. در صورتی که به دنبال مرورگر وبی سریع و با بهره‌وری بالا هستید و نیازی به قابلیت‌های بسیار زیاد یا پیچیدگی در کاربری ندارید می‌توانید بررسی مرورگر وب Galeon را در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ یكشنبه، ۱۹ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: بررسی کامپیوتر رومیزی Acre
1487 بار مطالعه شده است
 
 
سخت افزار

این روزها خرید سیستم‌های سازگار با لینوکس بسیار ساده‌تر از گذشته شده، ارائه‌ی درایورهای سخت‌افزاری از سوی شرکت‌های تولید کننده‌ی سخت افزارها، ارائه‌ی سیستم‌های مخصوص لینوکس و یا لپ‌تاپ‌هایی با لینوکس از پیش نصب شده، همه و همه دلایلی هستند که باعث شده تا دیگر خرید کامیپورتر با پشتیبانی لینوکس به دغذغه‌ای بزرگ تبدیل نگردد.
سایت Linux.com در مقاله‌ی جدید خود به بررسی یکی از همین سخت‌افزارها پرداخته اشت. این سخت‌افزار کامپیوتر رومیزی Acer مدل Aspire AST180-UD400B می‌باشد. نویسنده‌ی مقاله پس از خرید کامپیوتر ویندوز آن را حذف و شروع به نصب Ubuntu می‌نماید. برخی سخت افزارهای سیستم به درستی شناسایی نمی‌شوند اما ....
ادامه‌ی مقاله


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۷ فروردین ۱۳۸۶
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: کارایی اوبونتو یا فدوراکور؟
1044 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

کدام سریع‌تر است، فدوراکور یا اوبونتو؟ سایت Phoronix که مدت‌هاست به مقایسه‌ی محصولات نرم‌افزاری مختلف با هم می‌پردازد این بار اقدام به مقایسه‌ی Ubuntu و fedoraCore دو توزیع مشهور لینوکس با یکدیگر نموده است. در این آزمایش توجه به سرعت در بازی‌ها و نیز در فعالیت‌های روزانه‌ی میزکاری بوده است. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این مقایسه هستید می‌توانید اینجا کلیک کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ شنبه، ۲۶ اسفند ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: اولین بررسی‌های Fedora Core 7
827 بار مطالعه شده است
 
 
Fedora

نسخه‌ی جدیدی از فدوراکورد در پیش رویمان است نسخه‌ی ۷. چند روز پیش اولین نسخه‌ی آزمایشی فدوراکور منتشر شد. این نسخه‌ی تست در حال حاضر آماده‌ی دریافت از طریق BitTorrent و نیز Mirrorهای پروژه‌ی فدورا است. البته نسخه‌ی 7 فدوراکور به صورت Live CD یا دیسک شنده نیز قابل دریافت است که مخلوطی است از بسته‌های اصلی (Core) که تمام سیستم عامل است و Extra ها که برنامه‌های اضافی رویمتمم سیستم عامل هستند. سایت Linux.com نیز یکی از سایت‌هایی است که با انتشار FedoraCore 7 اقدام به انتشار یک بررسی درباره‌ی این توزیعجدید کرده است. می‌توانید بررسی مربوطه را در اینجا مطالعه کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ سه شنبه، ۱۷ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: آشنایی با Foresight Linux نسخه‌ی ۱.۰
915 بار مطالعه شده است
 
 
GNOME

یکی از توزیع‌های لینوکس که با هدف کاربرب به عنوان میزکار شروع به کار کرده ForesightLinux می‌باشد. شعار این توزیع «Just Works» است، به معنی «کارش را می‌کند» یا «کار می‌کند». هدف از ایجاد یک گروه برای توسعه‌ی این توزیع لینوکس ایجاد سیستمی کاربر پسند بوده تا حتی کاربران تازه‌کار هم بتوانند بدون داشتن مشکل از این سیستم استفاده کنند. Foresight همراه با محیط میزکار GNOME، پخش کننده‌ی موزیک Banshee، تنطیم کننده ی آلبوم تصاویر F-Spot و بسته‌ی دفتری OpenOffice.org منتشر شده است. اینجا هدف ساده‌تر کردن تمام کارهاست. برای نمونه برنامه‌ی مدیریت شبکه امکان دسترسی به شبکه‌ی بی‌سیم را به سادگی فراهم می‌نماید. مدیر سیستم نیز همواره برنامه‌های شما را به روز نگاه می‌دارد. شما می‌توانید خودتان به صورت دستی نیز سیستم را به روز رسانی کنید و یا با استفاده از برنامه‌ی به روز رسان از به روز رسانی‌ها مطلع شده و با استفاده از سیستم تحت وب بسیار ساده بروز رسانی را انجام دهید. Foresight علاوه بر این از پشتیبانی جامعه‌ی کاربران نیز برخوردار است. شما می‌توانید در انجمن‌های مخصوص Foresihgt پرسش‌های خود در رابطه با این توزیع را بپرسید. سیستم Wiki نیز در حال توسعه است و به زودی به صورت کامل راه اندازی خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با این توزیع می‌توانید به سایت اصلی این توزیع در اینجا مراجعه کنید. یا به صفحه‌ی Distrowatch این توزیع مراجعه کنید. تصاویر این توزیع را نیز می‌توانید در اینجا مشاهده کنید.


  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ جمعه، ۱۳ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: مدیریت محتوای آموزشی از طریق Moodle
1484 بار مطالعه شده است
 
 
مقاله  آموزشی

سامانه‌ی مدیریت محتوای آموزشی یا سیستم مدیریت محتوای کلاس‌های درس، امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته در حال بکار گیری هستند. سیستم‌های مدیریت محتوای آموزشی در حقیقت سامانه‌هایی هستند برای مدارس، آموزشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و هر مرکز آموزشی حتی آموزگاران و اساتید ومدرسین برای ایجاد یک سیستم آموزش اینترنتی. فراهم آوردن محتوای آموزشی، برگزاری امتحانات، گفتگو و .... همه از امکاناتی هستند که در چنین سیستم‌هایی ارائه می‌شوند. این سیستم‌ها نیز نوعی سامانه‌ی مدیریت محتوا یا CMS هستند که با هدف آموزش و آموزش‌پذیری تهیه می‌شوند. اما یکی از مشکلات چنین سیستم‌هایی قیمت‌های بسیار بالای آن‌هاست. سیستم‌های تجاری مانند Blackboard یا WebCT با داشتن قیمت بالا باعث می‌شوند تا مدارس یا موسسات آموزشی در کشورهای در حال توسعه امکان استفاده از تکنولوژی‌های روز را از دست بدهند.


 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


 
یک بررسی: پاردوس، یک پله ترقی در لینوکس
1108 بار مطالعه شده است
 
 
pardus

در تابستان سال ۲۰۳ دولت ترکیه پس از مطالعات و برسی‌هایی که انجام داده بود، تصمیم به ایجاد یک توزیع گنو/لینوکس آزاد برای کشورشان گرفت. این پروژه در اوایل سال ۲۰۰۴ میلادی با گرد هم آمدن متخصصان آغاز به کار کرد. سال ۲۰۰۴ با گردهم آوردن و سازماندهی کردن اطلاعات و داده‌ها بررسی‌های تکنیکی سپرسی شد و در اول دسامبر ۲۰۰۵ پروژه اولین نسخه‌ی لینوکس خود را ارائه کرد. Pardus 1.0 توزیعی زنده برپایه‌ی جنتو گنو/لینوکس. چند ماه پس از آن اولین نسخه‌ی قابل نصب این توزیع برروی وب منتشر شد. چند هفته پیش نیز نسخه‌ی جدید پاردوس به نام Pardus 2007 منتشر شد. این توزیع قابلیت‌های بسیار جذابی به همراه خود داشت. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به برنامه‌هایی مانند نصاب گرافیکی چند زبانه به نام YALI ، مدیریت و به روز رسانی بسته‌ها از طریق سیستم مدیریت بسته‌های PiSi بسیار ساده و سریع‌تر شده، به دلیل استفاده از برنامه‌ی جدیدی به نام ÇOMAR که جایگزینی برای init قدیمی است، سرعت بوت و حاضر شدن سیستم بسیار بیشتر شده.
این قابلیت‌ها به قدری جذاب بوده‌اند که نویسندگان Linux.com را به نوشتن مقاله‌ای درباره‌ی Pardus راغب کرده. Mayank Sharma در یک بررسی از چند و چون توزیع Pardus می‌نویسد و قابلیت‌ها و کاستی‌هی آن را زیر زره بین می‌برد. در صورتی که مایل به مطالعه‌ی این بررسی جالب هستید اینجا کلیک کنید. شایان ذکر است که «پاردوس» نام نوعی پلنگ در حال انقراض با خواستگاه آناطولی یا ترکیه‌ی امروزی است.

  
 
 
نوشته شده توسط: Admin  در تاریخ دوشنبه، ۰۹ بهمن ۱۳۸۵
    ارسال به دوستان   نسخه چاپی
 


<   1234567891011121314   >

امکانات

اطلاعات

ارتباطات

پروژه‌ها

ورود اعضا




 


 برای ورود مشکل دارید؟
 ثبت نام کاربران جدید


The rest of this site is Copyright © 2004 2005 2006 2007 2008 GNUIran.org
Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the GNU Free Documentation License,
Version 1.2 or any later version published by Free Software Foundation; A copy of the licence is available at www.gnu.org/copyleft/fdl.html

تمام مطالب این سایت تحت مجوز GNU/FDL نسخه ی ۱.۲ یا هر نسخه ی جدیدی که از سوی بنیاد نرم افزار آزاد منتشر شود قرار دارد شما برای کپی استفاده و/یا تغییر مستندات آزاد هستید.
می توانید یک نسخه از این مجوز را از اینجا تهیه کنید.


GIO Forums RSS   GIO News RSS   GIO Gallery RSS   Licensed under GNU/FDL  Use TW-CMS  Run on Debian GNU/Linux